1420

Selvværd voksne

Selvværd

Succes

Tre enestående CD'er styrker dit selvværd.

Har du nogensinde sagt til dig selv: "Dit fjols, nu gjorde du det igen" eller "Så tænk dig dog om før du taler" eller "Nu dummede du dig igen" eller "Hvad tror du at andre mennesker ville tænke, hvis de opdagede at ........."???
Hvis det er sket sjældent i dit liv, så har du sandsynligvis et temmelig højt selvværd. Hvis det sker bare lidt oftere, så er det måske en idé at læse videre.
Selvværd og selvtillid er de psykiske grundpiller et godt liv bygger på. Er dit selvværd i top - altså troen på dit eget værd - vil du blive afbalanceret, have overskud, energi, glæde og let ved at modtage kritik. Er din selvtillid i top - altså troen på at du kan det du vil - vil du skabe gode resultater og toppræstationer uden nervøsitet og usikkerhed.

Fyrværkeri

Ved hjælp af mentaltræning hjælper disse CD'er dig til at få både selvværd og selvtillid nok til at skabe succes på alle de områder, du vælger at sætte ind på. Du skaber succes i privatlivet, på arbejdet, i relation til andre. Du skaber succes i kærlighed og økonomi. Du skaber succes hele vejen rundt på alle livets områder. "Glæde Selvværd Selvtillid" styrker dit selvværd og din selvtillid, så du kan tage ved lære af tidligere successer.
"Succes" CD'en får dig til at analysere dine stærke og svage sider på en helt ny måde, såvel arbejdsmæssigt som privat. CD'en får dig til at se på de dybere mekanismer, der skaber fiasko eller succes.

"Start dagen godt" er en ekstra gratis CD der følger med, når du køber de andre. Den får dig til at tænke positivt lige fra dagens start. Den varer kun 12 minutter og du kan høre den, når du er på vej til arbejdet, eller du kan høre den, når du spiser morgenmad eller ...... Skab livet fra dagens begyndelse med mentaltræning af de positive sider af tilværelsen.
 
Her er en e-mail fra en kunde:

Hej Carsten
For mig har det været fantastisk at stifte bekendtskab med dine CD´er. Hver morgen hører jeg Start dagen godt, og jeg må sige at den har været med til at gøre mine dage meget lettere. Det arbejde med en selv, som dine CD´er sætter gang i, er med til at ændre mit liv, til at blive meget lettere. Jeg har mod på at gøre nye ting, og ændre ved de gamle vaner som ikke er så sunde. Jeg er blevet meget mere bevidst omkring mine tanker, og ser meget mere positivt på situationer i mit liv. Jeg har lavet min visions tavle, og ved at kigge på denne hverdag, ved jeg at målet kommer tættere og tættere på.

Hilsen Karina

per side
Nyhed: Log ind og afspil dine køb ligesom på en app.
 1. "Succes og Selvværd - Rabatpakke" coveret

  Succes og Selvværd. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

  705,00 kr

  Download:

  348,00 kr

  CD: 398,00 kr
  Lær at styrke selvværd, at starte dagen med glæde og skabe succes på alle livets områder. En gave til alle. Inspiration til at give livet et ekstra skub i en positiv retning.

 2. Succes coveret

  Succes CD/Download

  Download:

  178,00 kr

  CD: 198,00 kr
  Har du prøvet at ændre på nogle psykiske mekanismer uden succes? Så er her chancen. Læg dig i livets overhalingsbane og bliv der.

per side