"Succes og Selvværd - Rabatpakke" coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Succes og Selvværd. Rabatpakke 3 CD'er/downloads

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

705,00 kr

Download:

348,00 kr

CD: 398,00 kr

Pris som konfigureret: 348,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 348,00 kr

Lær at styrke selvværd, at starte dagen med glæde og skabe succes på alle livets områder. En gave til alle. Inspiration til at give livet et ekstra skub i en positiv retning.

Succes og selvværd

Mere selvværd, mere succes, mere glæde

Har du lyst til at leve dine drømme? Få det bedste ud af livet? Leve dit liv på første klasse? Vil du være den, der siger: "For meget af det gode er bare helt i orden." "Succes og selvværd" rabatpakken består af 3 forskellige produkter som CD'er/downloads/apps*.
 

Sådan bruges rabatpakken

Lær at se lyst på tilværelsen lige fra morgenstunden. Du kan høre "Start dagen glad" i stedet for morgennyhederne - mens du laver alt muligt andet. Sandsynligvis bliver du meget gladere af at høre denne 12 minutter lange CD/download end af at høre nyheder.
Når du lægger dig til at sove, starter du "Jeg er god nok" i stedet for godnatlæsning, og selv om du falder i søvn, arbejder din underbevidsthed med at styrke selvværdet.

"Succes" gør det, titlen siger. Den bygger videre på det, du lærer fra "Jeg er god nok" produkterne. Den gearer dig til succes - såvel privat som arbejdsmæssigt.
Hvor meget bedre kan det blive?
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov har i lidt over 35 år hjulpet voksne med at styrke selvværd og positivitet. Med hensyn til succes afholdt han for mange år siden et weekendseminar sammen med Vera Merrild (hende med kaffen). Han ville ikke holde det alene, før han selv var millionær. Et par år senere var han blevet milionær og holdt det alene, men tag ikke fejl - succes handler langtfra kun om penge, det handler om kærlighed til sine nærmeste, om trivsel, om at gøre en forskel i verden og meget andet.
 

Indhold

Modtag hele tre produkter for mindre end prisen for to.
 
"Jeg er god nok" CD/download/app cover
"Succes" CD/download/app cover
"Start dagen glad" CD/download/app cover
Jeg er god nok - Lydbog
1. Jeg er god nok 1:44:54
Jeg er god nok - Visualiseringsøvelser:
1. Visualisering - dag 11:13
2. Visualisering - aften 21:11
Succes
1. Succes (36:18)
2.Visualisering (17:49)
3. Vejledning (7:03)
Start dagen glad
Start dagen glad 13:32
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.