Selvværd og sovehjælp. covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Selvværd og sovehjælp. Rabatpakke 4 Dobbelte CD'er/downloads (3-7 år) og (8-12 år) plus 4 bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

918,00 kr

Download:

548,00 kr

CD: 648,00 kr

Pris som konfigureret: 548,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 548,00 kr

Selvsikkerhed, selvværd, glæde, harmoni og balance til dit barn. Lad dine børn nyde godt af et højt selvværd resten af livet. Både som dag og godnatuggaver i et produkt. OBS Nye covere med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

Selvværd og Sovehjælp

Selvværd, selvtillid og sovehjælp til børn

"Selvværd og sovehjælp" rabatpakken består af 4 dobbelt CD'er/downloads/apps* plus 4 bøger**. Vil du gøre noget rigtig godt for dine børn, så er dette noget af det bedste, du kan gøre.
Dine børn opfatter det som rigtig gode historier, men det er i virkeligheden ikke bare almindelige historier. Det er "historier, der virker".
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med at løse børns søvnproblemer. Når dette kombineres med hans lige så lange erfaring med styrkelse af børns selvværd og selvtillid, så får du et virkeligt godt produkt. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Som en meget positiv sideeffekt får du tilmed et barn, der stråler af glæde, balance og overskud. Sig farvel til stress om morgenen og problemer ved sengetid. Til dig, der vil give dit barn det vigtigste fundament for en god barndom og opvækst.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

I denne rabatpakke er der "historier", du kan bruge om dagen efter skole/børnehave. I bilen på ture, hvis børnene keder sig på bagsædet. En weekendmorgen. De kan med stor fordel bruges som en del af et godnat ritual. Nyd at se dine børn falde glade i søvn osv. Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

Pakken indeholder de samme historier i to udgaver - én til brug om dagen og én, som slutter med, at dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten.
 
"Du er bare dejlig" CD/Download/App Cover
"Du er super sød" CD/downloading/App cover
Hav en glad dag historier:
1. Totterne... 14:44
2. Bamseland... 14:52

Godnathistorier:
1. Totterne... 18:07
2. Bamseland... 17:47
Hav en glad dag historier:
1. Rumlebumleby 16:33
2. Krokokillen 18:58

Godnathistorier:
1. Rumlebumleby 21:30
2. Krokokillen 21:05
"Du er helt perfekt" CD/download/App cover
"Du er helt rigtig" CD/download/App Cover
Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49

Godnathistorier:

1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00
Hav en glad dag historier:
1. Vejledning 1:42
2. Myriadefolket 31:37
3. Templet 28:20

Godnathistorier:
1. Myriadefolket 32:44
2. Templet 32:15
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som e-bøger, hvis du køber downloads, og som trykte bøger, hvis du vælger en af de andre muligheder. Bøgerne er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.