1433

Carsten Sommerskov

Carsten Sommerskov

Carsten Sommerskov

Erfaring bag produkterne

Carsten Sommerskov, der har skabt disse CD'er/downloads/bøger, er foredragsholder, forfatter, underviser, mentaltræner og en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere.
 

Over 35 års erfaring

Carsten Sommerskov har beskæftiget sig med at løse børns og voksnes søvnproblemer i over 35 år. Han er grundlæggeren af mentaltræningshistorier, der styrker børns selvværd og selvtillid, og hans teknikker er nu udbredt over hele verden.
Derudover har han i over 25 år undervist i erhvervslivet i emnet "Tank op - tænk positivt".
Læs mere om hans erhvervskurser og foredrag på www.sommerskov.dk

Carsten er far til tre børn. "Historier der virker" til børn blev i første omgang skabt til hans ældste søn Rasmus, da han var 5 år. Rasmus boede på dette tidspunkt alene med Carsten og havde efter forældrenes skilsmisse brug for at få styrket sit selvværd. Derfor blev disse "historier" en del af hans opdragelse. Senere blev de udgivet, først på kassettebånd, og senere som CD'er og downloads. Rasmus er i dag en succesfuld forretningsmand.
 
Bestil knap
 

Uddannelse

Carsten er uddannet sygeplejerske og har primært sin erfaring fra ældre- og psykiatriområdet. Begge er områder, hvor søvnproblemer er en væsentlig del af hverdagen. Han har en videreuddannelse i pædagogik fra Aarhus Universitet. Han har taget den et-årige Mastery University med Anthony Robbins, og han har deltaget i et utal af kurser i hele verden.
 

Forfatterskab

Carsten Sommerskov har udgivet lærebøger til uddannelser, han har skrevet faglitteratur, børnebøger og ikke mindst har han udgivet en lang række mentaltrænings produkter både som trykte bøger og som lydbøger i form af CD'er og downloads. Han udgav sin første bog om positiv tænkning i 1986 og sin første lydbog (på kassettebånd) for børn i 1990.
 

Foredrag for private

Har du lyst til at deltage i et aftenforedrag, tager Carsten Sommerskov typisk på turné rundt i hele Danmark i oktober/november og februar/marts/april. Læs mere om foredragene her

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.