1428

Særligt sensitiv?

Ro, afslapning og højere selvværd for Særlig Sensitive børn og voksne.

særlig sensitivt barn

Reaktionen er ofte ikke rationel.

Et særlig sensitivt barn sanser meget mere end andre børn. Derfor bliver et særlig sensitivt barn nemt opkørt eller reagerer med anden uhensigtsmæssig adfærd, når det bliver overstimuleret. Og det er nemt at blive overstimuleret i en travl hverdag med børnehave/skole, fritidsinteresser, legeaftaler osv.
Når et barn bliver overstimuleret og reagerer ved for eksempel at blive opkørt, kan der hurtigt opstå konflikter imellem barnet og legekammerater, lærere, pædagoger og forældre. Dit barns adffærd kan blive misforstået i en negativ retning, hvilket nemt kan resultere i mange irettesættelser og skæld ud, som i den grad påvirker dit barns selvværd.

Skældt ud Trist pige

Omgivelserne reagerer ofte negativt.

Når voksne (forældre,pædagoger og lærere) skælder et barn ud, siger de indirekte: Du er forkert, du dur ikke, du slår ikke til, du er ikke god nok ..... Børn kan tåle meget! Men bliver summen af alle irettesættelserne, skæl ud og andre mishagsytringer for stor, så går det ud over selvværdet. Et barn ,der i større eller mindre grad er særlig sensitivt, får ofte et lavt selvværd.
 
Og et lavere selvværd kan føre til nervøsitet, agressivitet, manglende koncentration, mobning, dårligere præstationer i skolen og meget, meget andet.

børn med headset

Giv dit barn et pusterum med ro og afslapning?

Hvis du tror at det er en god idé at give dit barn et pusterum med ro og fred til at lukke den stimulerende verden ude, så kan mentaltræning være en rigtig god løsning.
Mentaltræning er yderst velegnet til afslapning. Når mentaltræningen så tilmed styrker selvværdet, så har du allerede hjulpet dit barn et godt stykke videre i retning af en rigtig god barndom.
Forslag: Lad dit barn slappe af om eftermiddagen, og lad de gode "historier" fylde dit barn op med selvværd og selvtillid. Brug dem både om dagen og som som godnathistorier.
En sjov og anderledes måde at få godnathistorie på for dit barn.

Særlig Sensitiv Voksen

Er du træt om eftermiddagen?
Dagens mange indtryk bliver nemt for meget. Måske skulle du unde dig selv at slappe af et stykke tid? Måske vil du kombinere det med at styrke dit selvværd (din opvækst har måske også budt på for mange irettesættelser)?
 
Mentaltræning er en rigtig god idé for at lade op. Herunder finder du nogle bud på, hvad mentaltræning kan gøre for dig.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.