1431

Hyperaktiv eller ...

Hyperaktiv? eller ADHD?

- eller bare lidt for meget fart på?
 
ADHD eller?
I folkemunde er ADHD blevet til: Alle Drenge Har Det.
 
MEN om dit barn har en diagnose eller om den er korrekt eller ej er også ligegyldigt. Dit barn er jo ikke en diagnose! Det vigtige er, om du og dit barn trives.

Manglende koncentration, hyperaktiv adfærd, negativitet, utålmodig.

Foruden at være symptomer på ADHD er det også symptomer, man kan finde hos børn i krise, børn der bliver mobbede, børn med lavt selvværd, børn i sorg, børn der får for lidt søvn. Så umiddelbart: Koncentrer dig om at gøre noget ved symptomerne.
 
Køb nu knap

Kan megen skæld ud svække et barns selvværd?

Tror du at børn der mangler koncentration, er hyperaktive, utålmodige, udviser negativ adfærd osv. bliver skældt mere ud end andre børn? Tror du at megen skæld ud kan svække et barns selvværd?
 
Dreng i hængekøje

Mentaltræning virker!

Børn der falder i søvn til mentaltrænings Cd'er er lettere at få i seng til tiden og vågner mere udhvilede næste morgen.
Børn der lytter til mentaltrænings Cd'er bliver mere rolige og afslappede.
Børn der lytter til mentaltrænings Cd'er får mere selvværd.
Børn der lytter til mentaltrænings Cd'er bliver mere positive.

Dette er ikke videnskabeligt bevist, men det hvad pædagoger, lærere, psykologer og først og fremmest helt almindelige forældre fortæller.
 
Køb nu knap
 
Pige i hængekøje
 
Når man tager børnenes hyperaktivitet og nogle gange forstyrrende adfærd i betragtning, modtager de sandsynligvis flere reprimander og skæld ud i løbet af dagen, end de hører ros og komplimenter. Men konstante skideballer har en negativ effekt på barnets selvværd og gør det svært for barnet at føle sig accepteret. Følelser som "Jeg er ikke god nok", "Jeg er ikke ønsket" og "Jeg er ikke elsket" slider på selvværdet. Et lavt selvværd kan nemt føre til dårlig koncentrationsevne, tristhed, negativitet, hyperaktivitet m.m. Det er derfor vigtigt at give dit barn rigtig mange positive beskeder.
 
Køb nu knap
Disse CD'er og Downloads har bevist deres værd for alle børn. De er ikke kun for hyperaktive børn, fordi rosen og de positive beskeder hjælper alle børn til at føle sig bedre tilpas. Dit barn får mulighed for at opleve en ny måde at opføre sig på ved at være en del af en rolig, positiv og struktureret "historie". Deres selvagtelse og selvværd bliver forstærket gennem disse bekræftende og opmuntrende "historier". Selvom der ikke er nogen kur for ADHD, kan det give barnet et tiltrængt pusterum i en hyperaktiv hverdag.
 
 

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.