1430

Forebyg mobning

Stop mobning!

Bliver dit barn mobbet?

 Forebyg mobning ved at:
Vende offerrollen
Styrke selvværdet
Få et positivt selvbillede


Bliver dit barn mobbet?

Eller måske er dit barn mobberen? Uanset hvad, det så ved vi at lav selvagtelse er en nøgle faktor i mobbe situationerne. Både mobberen og offeret slås med deres selv-agtelse og selv-sikkerhed.
 
Køb nu knap

Mobning
Pige der græder

Stop mobning NU

Hvis dit barn har været udsat for mobning, er der en masse reparationsarbejde, der skal udføres for at barnet kan genvinde sin sikkerhed og selvagtelse. Ved at vende den negative oplevelse, kan det lave selvværd ændres selvsikkerhed og den ødelæggende offerrolle erstattes af et stærkt syn på livet og en stor selvtillid.
 
Køb nu knap
 
Slagsmål mellem drenge
Drengevenner
 
Og endnu bedre, mobning kan nogen gange forhindres inden den opstår. En mobber driller kun nogen, han tror er svagere end ham. Hvis dit barn allerede lider af lavt selvværd, bliver barnet et let offer for mobberen. Men hvis dit barn udviser en stærk selvagtelse, går rundt med selvsikkerhed og ikke tvivler på sit selvværd, når det møder en mobber, så står dit barn stærkere og kan let afvise mobberen.
 
Køb nu knap

Fantastiske Cd'er og downloads, der styrker selvværdet

Disse historier, der specifikt sigter på dit barn, og hvor dit barn er hovedpersonen i alle historierne, hjælper børn med at forbedre deres selvværd gennem gentagne beskeder og bekræftelser. De er et uvurderligt redskab for børnene, når de udstilles for alle de udfordringer, der ligger i at vokse op.
 
PS. Vi ser frem til at modtage din e-mail, hvor du fortæller os at mobning ikke længere er et problem.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.