1427

Afslappede morgener

Glade morgener.

Forestil dig en rolig og afslappet morgen uden stress

Kunne du tænke dig en positiv start på dagen?

Morgener kan være den mest stressede tid på dagen for mange familier. Du er ved at være klar til at tage på arbejde og måske allerede sent på den. Det kan endda være, at du forventer en stresset og udfordrende dag på arbejdet, så det sidste du har brug for er et skænderi med dit barn midt i bekymringerne og de mange morgen gøremål. Dit barn fornemmer din distraktion og forlanger mere opmærksomhed, bare for at være sikker på at blive bemærket. Jo mere opmærksomhedskrævende barnet bliver, desto mere irriteret bliver du, og før du ved af det, råber du måske ad barnet. Det var egentlig ikke din mening at lade frustrationerne gå ud over barnet og måske har du nu har dårlig samvittighed over at tabe besindelsen.

 

Fantastiske CD'er og downloads med utrolige resultater

Tidligere kunder fortæller at disse CD'er er udmærkede at lytte til om morgenen. Dit barn vil begynde morgenen med en positiv besked og en glad historie. Og mens barnet nyder CD'en har du plads, tid og fred til at afslutte morgenens gøremål.
Væk dit barn 20 minutter tidligere end ellers, lad dit barn blive i sengen og lytte til yndlingshistorien. Du kan gøre dig klar og forberede morgenmaden, mens barnet oplever den ultimative start på dagen. Og samtidig får barnet styrket sit selvværd, øget sin selvsikkerhed og startet dagen positivt.
 

PS. Oplev forskellen. Dit barn bliver gladere om morgenen, og den positive start har en lang og vedvarende effekt.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.