Kærlighed og Glæde CD/download coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Kærlighed og Glæde CD/download

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

178,00 kr

CD: 198,00 kr

Pris som konfigureret: 178,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 178,00 kr

Samlivsproblemer kan løses, mens du sover. Du styrker kærligheden. Du bliver bedre til at tackle konflikter, og du oplever mere glæde.

Kærlighed og glæde

Du bliver mere glad
Du styrker kærligheden
Du bliver mindre nærtagende
Du løser problemerne, mens du sover!
Du bliver mindre dominerende/ føler mindre dominans
 

Kærlighed mens du sover

"Kærlighed og glæde" er en CD/download/app*. Først og fremmest giver "Kærlighed og glæde" en mængde nye idéer til, hvad du selv kan gøre. Den hjælper dig med at slappe af og dermed lettere falde i søvn.

Derefter kommer mentaltræningsdelen, som får dig til at løse såvel store som små samlivsproblemer. Resultat: du bliver bedre til at tackle de små som store gnidninger, der er i et parforhold. Slutteligt kommer så en ny afspændingsdel, der får dig til at glide direkte over i drømmeland, mens din underbevidsthed giver sig til på bedste og mest stille og rolige vis at løse dagligdagens konfliktstof.
 

Sådan bruges "Kærlighed og glæde"

Den er skabt, så den kan bruges både om dagen og som erstatning for godnatlæsning. Ud over den traditionelle, indeholder den også en helt ny form for mentaltræning, der udnytter hele det potentiale, der ligger i at påvirke underbevidstheden til at løse problemer, mens du sover!!! Din bevidsthed er som et isbjerg: 1/10 over vandet (vågentilstanden) 9/10 under vandet (underbevidstheden).

Alle andre former for mentaltræning starter med en afspænding fulgt af en specifik mentaltræningsteknik og efterfulgt af en opvågning - men - men - men: Rigtig mange mennesker får ikke taget sig sammen til at bruge den slags, fordi det kræver tid. Nu får du tiden forærende og ikke nok med det, du får en langt større effekt.
 

Erfaring, der virker

Carsten Sommerskov har beskæftiget sig med mentaltræning i over 35 år. Han har erfaret, at rigtig mange mennesker ikke får taget sig sammen til at bruge teknikkerne, selv om de virker ganske glimrende. Derfor skabte han for nogle år siden den nye mulighed: at bruge mentaltræning som erstatning for godnatlæsning. Forskning har de senere år påvist, at det virker, selv om man falder i søvn. Rent faktisk virker det, selv om man slet ikke bevidst hører noget som helst af det. "Kærlighed og glæde" udnytter den tid, hvor du alligevel sover. Du falder lettere i søvn, OG du slipper for at ligge vågen og gruble, OG du sætter din underbevidsthed til at løse problemerne, mens du sover. Alt sammen gennem tale med baggrundsmusik, der understøtter hele processen. Musikken er specielt komponeret af musikeren Kenneth Plon, der gennem mange år har specialiseret sig i at lave musik, der påvirker hjernen til at skifte fra dagsbevidsthed til nattens lavere frekvens.
 

Indhold

 
"Kærlighed og glæde" Cd/download/app cover
Numre og tider
Kærlighed (23:14)
Visualisering - dag (18:34)
Visualisering - nat (25:06)
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.