Du er super sød. covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er super sød. Dobbelt CD/downloads plus bog (3 - 7 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Skab ekstra selvsikkerhed, selvværd og glæde. Giv dit barn en uvurderlig gave for livet. Både som dag og godnatuggave i et produkt. Ekstra fordele: Slut med sengetids problemer ... OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle cover her, så du ikke køber noget, du allerede har.

Du er super sød

Selvsikkerhed, glæde og selvværd til dit barn

"Du er super sød" er en dobbelt CD/download/app* og en bog**. "Du er super sød" får dit barns selvsikkerhed og selvværd til virkelig at vokse. "Historierne" er meget spændende, og de er lidt længere end de andre "historier" til samme aldersgruppe. "Du er super sød" indeholder "historier, der virker", der er designet specielt til børn fra 3 til 7 år. Historien om Rumlebumleby kræver lidt mere og er mest for børn på 3½ år +.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse to historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Historierne er tilpasset dit barns alder og er nogle søde små historier.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

Dobbelt CD'en/downloadet/app'en indeholder de samme to historier, men i hver sin version. De to historier findes i to forskellige versioner.

Den ene version er beregnet til at høres om morgenen eller i løbet af dagen. Undgå stressede morgener: væk dit barn lidt før, det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden, eller brug den i ulvetimen til at skabe ro. Gør eftermiddagen til en hyggestund.
 
I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.

Og her er noget af det bedste: efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge versioner er konstruerede til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
 
Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

Du er super sød CD/download cover
Hav en glad dag historier:
1. Rumlebumleby 16:33
2. Krokokillen 18:58

Godnathistorier:
1. Rumlebumleby 21:30
2. Krokokillen 21:05
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder. Den er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.