Du er noget helt specielt - coverne

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

"Du er noget helt specielt" Rabatpakke: 2 dobbelt CD'er (3-7 år) plus 2 bøger

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

456,00 kr

Download:

328,00 kr

CD: 368,00 kr

Pris som konfigureret: 328,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 328,00 kr

Gør noget rigtig godt for dit barn. Tænk positivt. Skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning. Både som dag og godnatuggaver i et produkt.OBS Nyt cover med samme indhold. Se de gamle covere her, så du ikke køber noget, du allerede har.

Sovehjælp og selvværd til børn

Sov godt og styrk selvværdet

"Du er noget helt specielt" rabatpakken består af 2 dobbelt CD'er/downloads/apps* plus 2 bøger**. Køb rabatpakken "Du er noget helt specielt", og forkæl dit barn: Tænk positivt, skab glæde, trivsel, selvværd, selvtillid og positiv tænkning for dit barn med mentaltræning.

Dit barn oplever det som gode historier, men historierne har en virkning. De styrker barnets selvtillid, selvværd og følelse af at være elsket. Og de elsker at høre den samme historie igen og igen, og derved opfanger dit barns underbevidsthed budskaber som: "Du er god nok", "Du dur", "Du er noget særligt", "Du er noget helt specielt", "Du er elsket", "Du er ønsket" osv.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn.

Sådan bruges ”historier, der virker”

Undgå stressede morgener: væk dit barn lidt før, det skal op, sæt en af daghistorierne på, mens barnet vågner, og lad dit barn fyldes med glæde fra morgenstunden.Ulvetimen om eftermiddagen kan blive til hyggetimen. Børn er naturligt trætte på det tidspunkt, og mange børn bliver utidige. Sæt en af daghistorierne på, og nyd at se dit barn falde til ro og slappe af.

De andre historier er godnathistorier, hvor den blide baggrundsmusik og den rolige stemme til slut sender dit barn direkte ind i drømmeland. Dit barns underbevidsthed arbejder så videre i drømme.

Og her er noget af det bedste: efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid.
 
Med bøgerne får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

Pakken indeholder de samme historier i to udgaver - én til brug om dagen og én, som slutter med, at dit barn falder i søvn, drømmer dejlige drømme og lader underbevidstheden arbejde videre hele natten.
 

 
Du er god nok. CD/download cover
"Du er noget helt specielt" CD/download cover
Hav en glad dag historie:
Planeten 15:31

Godnathistorie:
Småfolket 15:00
Hav en glad dag historie:
Nuslingerne 17:04

Godnathistorie:
Dyrebørn 14:54
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at for at bruge ikonet skal du have internetforbindelse. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bøgerne følger med som e-bøger, hvis du køber downloads, og som trykte bøger, hvis du vælger en af de andre muligheder. Bøgerne er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.