Du er helt perfekt. covers

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Du er helt perfekt. Dobbelt CD/downloads plus bog (8 - 12 år)

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

Download:

198,00 kr

CD: 228,00 kr

Pris som konfigureret: 198,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 198,00 kr

Sovehjælp og/eller ekstra selvværd. Børn med højt selvværd klarer sig bedre i skolen og senere i livet. Giv dit barn en god start. Både som dag og godnatuggave i et produkt. OBS Nyt cover med samme indhold. Se det gamle cover her, så du ikke køber noget, du allerede har.

Du er helt perfekt

Robusthed til dit barn

"Du er helt perfekt" er en dobbelt CD/download/app* og en bog**. "Du er helt perfekt" indeholder "historier der virker". Den styrker dit barns selvværd og selvtillid, og dermed bliver dit barn mere robust.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med styrkelse af børns selvværd og selvtillid. Disse to historier er skabt på basis af al den viden og erfaring med det formål at skabe det bedste, du kan give dit barn. Ud over selvværdet træner den også dit barns evner til at løse problemer.
 

Sådan bruges ”historier, der virker”

Dobbelt CD'en/downloadet indeholder de samme to historier, men i hver sin version. Den ene version er beregnet til at skulle høres om morgenen eller i løbet af dagen: Start f.eks. weekend morgenen med at lade barnet blive liggende i sengen, mens det lytter til en af daghistorierne. Du vil opdage, at resultatet er forbløffende. Sådan skaber du glæde for hele familien fra weekendens start.

"Du er helt rigtig" er også guld værd, når dit barn kommer træt hjem fra skole eller SFO'en. Gør eftermiddagen til en hyggestund. I den anden version er historierne blevet til to godnathistorier, hvor musik og blid tale til slut leder barnet direkte ind i drømmeland.

Og her er noget af det bedste: efter blot få dage glæder dit barn sig til at komme i seng om aftenen. Slut med alle problemer omkring sengetid. Begge versioner er konstrueret til at styrke barnets selvværd og selvtillid.
 
Med bogen får du muligheden for selv at læse for dit barn, eller du kan lade CD'er/downloads med Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik tage dit barn med på en rigtig dejlig "rejse".
 

Indhold

 

Du er helt perfekt
Hav en glad dag historier:
1. Jupiter... 27:45
2. Det flyvende tæppe... 33:49

Godnathistorier:
1. Jupiter... 30:29
2. Det flyvende tæppe... 37:00
 
*Du behøver slet ikke downloade. - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder. Den er uden illustrationer, da det er meningen, at barnet selv skal bruge sin fantasi.