Behold dem du elsker coveret

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Behold dem du elsker. Dobbelt CD/downloads plus bog

Alle produkter kan købes som downloads, som CD'er eller som begge dele. Læs mere om handelsbetingelser. Køber du downloads, behøver du ikke at downloade. Log ind og afspil det hele ligesom på en app. 

328,00 kr

Download:

268,00 kr

CD: 308,00 kr

Pris som konfigureret: 268,00 kr

* Påkrævede felter

Pris som konfigureret: 268,00 kr

Farvel til angsten for at miste. "Behold dem du elsker" hjælper dig af med angst, jalousi, overbeskyttelse og eventuel tristhed og ensomhed.

Behold dem du elsker

"Behold dem du elsker" er en bog** og en dobbelt CD/download/app*. Den handler om angsten for at miste, altså den mere eller mindre ubevidste, indre overbevisning/holdning/erfaring/følelse: ”Dem, jeg elsker, mister jeg”.
 
Overbevisningen ”Dem, jeg elsker, mister jeg” kan give store problemer i form af jalousi, men det betyder bestemt ikke, at den ikke kan forvolde megen anden skade. Mange børn bliver overbeskyttede i unaturlig grad, fordi den ene af deres forældre har denne overbevisning.
Den giver for nogles vedkommende også store problemer i form af angst og tristhed eller måske ligefrem depression, og når denne overbevisning får nogle mennesker til at reagere ved at skubbe andre fra sig, kan den også give ensomhed.
 

Erfaring, der virker

I mere end 35 år har Carsten Sommerskov beskæftiget sig med at udvikle mentaltræningsmetoder til at bearbejde og ændre negative holdninger, som man kan have til sig selv eller andre. Med denne "Behold dem du elsker" giver han her for første gang mange handlemuligheder for at komme "Dem, jeg elsker, mister jeg"-holdningen til livs. 
 

Sådan bruges ”Behold dem du elsker

Bogen giver dig på sine kun 62 sider en hurtig og nem adgang til indsigter i, hvordan overbevisningen "Dem, jeg elsker, mister jeg" styrer dit forhold til andre mennesker. Og først og fremmest giver den dig en hel del forskellige mentaltræningsteknikker, du kan bruge for at blive denne overbevisning kvit.
Dobbelt CD'en/lydfilen består af to dele. Den ene indeholder bogen som lydbog, så du kan høre den i stedet for at læse den. Den anden del består af en mentaltræningsøvelse, der giver dig to muligheder. Den ene øvelse er en version, der er beregnet til at skulle høres i løbet af dagen. Den anden version kan bruges om aftenen som en slags alternativ til godnatlæsning. Til slut leder Carsten Sommerskovs rolige stemme og den specialkomponerede baggrundsmusik dig direkte ind i drømmeland.

Indhold

 
"Behold dem du elsker" CD/download/App Cover
Lydbog
1. Indledning 2:38
2. Jalousi i parforholdet 3:57    
3. Selvopfyldende profetier 3:48
4-14. Metoder 39:29
15. Afslutning 3:51
Visualiseringsøvelser:
1. Visualisering - dag 14:25
2. Visualisering - aften 26:32
 
*Du behøver slet ikke downloade - Du logger ind og lægger et ikon ud på en telefon, tablet, iPad eller pc ligesom en app. 4 klik i alt, så simpelt er det. Vejledning medfølger. OBS! I virkeligheden er det ikke apps, men eneste forskel i forhold til apps er, at du skal have internetforbindelse for at bruge ikonet. Hvis du skal bruge dine produkter uden internetforbindelse, er du nødt til at downloade dem.
 
**Bogen, som er på 62 sider, følger med som e-bog, hvis du kun køber downloads, og som trykt bog, hvis du vælger en af de andre muligheder.